Het reisprogramma kan volledig op maat gemaakt worden, maar ook kan gekozen uit één van onderstaande programma’s van TEX Travel Services. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kalm onder de Palm

Een vakantie met een extra dimensie, gericht op innerlijke rust, tijd om tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen in een prachtige natuurlijke omgeving, het tropisch regenwoud in Suriname. Tijdens deze reizen bieden wij je de mogelijkheid om eens echt te onthaasten en jezelf te ontmoeten.

De oefeningen die in het dagelijkse programma zitten verweven, dragen bij aan minder stress in het lichaam en een betere balans tussen lichaam en geest. Meditatie en lichaamsoefeningen (do-in of qi -qong) zijn onderdeel van het dagelijkse programma. Door de beoefening van meditatie en lichaamsoefeningen ontwikkel je meer zelfvertrouwen, levensvreugde, verdraagzaamheid, lichamelijke en geestelijke vitaliteit, zelfkennis, liefde en harmonie voor jezelf en de omgeving. Tevens bieden wij tijdens de reis workshops aan op het gebied van lichaamswerk (Shiatsu) en creativiteit, hier kun je vrijblijvend aan deelnemen.

Rust in het Regenwoud

Tijdens deze reis wordt een meditatieprogramma aangeboden waarin mediteren en visualiseren verweven wordt met de Surinaamse natuur. In de rust van deze natuur ontmoeten we onze innerlijke intuïtieve stem, die meestal door onze gedachten wordt overschreeuwd. We laten gedachten komen en weer gaan totdat er niets meer is dan de geluiden van het regenwoud. We leren hoe we onze energie kunnen laten stromen in ons lijf en terug te keren naar onze eigen innerlijk rust. Na deze reis kom je weer opgeladen en uitgerust thuis. Deze reiservaring zal een lange tijd zijn ‘rustige’ nawerking hebben op je dagelijkse stressvolle bestaan.

Tiri (Surinaams voor stilte, zelfsturing)

Deze spirituele reis biedt de mogelijkheid om in liefdevolle verbinding met  jezelf te gaan en te komen tot verstilling, in het prachtige rustgevende Surinaamse oerwoud. De slogan voor deze reis is: Terug naar je eigen natuur door middel van de natuur.

In onze gejaagde westerse maatschappij gaat alles steeds sneller. Het lijkt niet meer zo eenvoudig om stil te staan bij wat is, om te leven in het moment, het waarnemen van wat er in je leeft, het loslaten van spanningen en stress. Simpelweg terug naar de bron. Tijdens deze reis genieten we van de stilte van de natuur. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om vanuit de verbinding en rust in zichzelf weer contact te maken met hun omgeving. Het aanbod is een combinatie van reizen, meditatie, stilte en aanboren van je eigen creativiteit. Er worden actieve meditaties aangeboden die helpen om het lichaam opnieuw te ervaren. Geleide fantasieoefeningen nemen u mee ver weg van de dagelijkse sleur. U maakt contact met uw innerlijke wijsheid, uw bron en u kunt steeds terugvallen op uw adem als een innerlijk rustpunt. Elke stap brengt meer evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.